Många människor önskar de kunde förbereda en biff hemma att smakar lika bra som den de får på sin favorit steakhouse. Ofta deras försök att laga biff resultatet i fiascoes alltifrån en biff brända på utsidan och fullständigt okokt på insidan till en biff som tar på en nära likhet med en svart wingtip sko. En noggrann titt på typ av biff kokas och framställningsmetoden kommer att gå långt för att säkerställa en tillfredsställande upplevelse.

Inte alla biffar är lika. Det finns olika Matlagning regler för olika biffar. Matlagning en filé Mignon kan vara problematiskt på grund av dess tjocklek, samtidigt som man försöker att panorera stek kan en tunn skära biff vara en övning i frustration för dem som inte bryr sig för deras steak väl utfört. Tjockleken på en biff bör alltid övervägas när man beslutar vilken tillagningsmetod är att användas.

Så du antingen ville återskapa den aptitretande biff som du kanske avnjöt på olika svenska stek hus, eller bara har suget efter en hemlagad måltid undrade vad är det bästa sättet att tillaga biff, låt oss berätta hur.

Matlagning en överdådig biff måltid är inte hälften så svårt som kockarna att det ser ut. Allt du behöver är tid, tålamod och rätt kompetens som har använts av dessa expertkockar över tid. Experter säger att för att laga det perfekta biff, det går hela vägen från slakteributiker rätt till ditt kök.

Köp hos slaktaren

En rättvis kunskap om nedskärningarna är ett måste när du köper biffar. Varje snitt tillagas bäst unikt. Det rekommenderas att alltid köpa det bästa betyget av kött som du har råd. Vissa människor tror att de djupa rött kött är bättre bästa färg är ljust röda, körsbär färg. Också, alltid välja kött som är tjock och har en jämn fördelning av marmorering (det vita fettet).

Hemma

Lägga ut din biff och gör det möjligt att komma till rumstemperatur. Om du förvarar det i kylskåpet, ta bort den för om 30-60 minuter beroende på storlek före tillagning. En kall biff kontrakt när den värms upp och detta toughens köttet. Pat-torr biff med en pappershandduk torka helt innan matlagning, en våt biff kommer bara att vara rykande och inte matlagning. Är du upptagen med annat, så som hembygge, du kanske gör i ordning takstegar eller pysslar i garaget. Det finns mycket du kan göra medans du väntar!

Krydda och matlagning

Människor gör misstaget att saltning biff rätt innan tillagning. Detta orsakar igen biff utfällning (ger vatten till ytan) så, detta i sin tur ångar biff istället för matlagning det. Saltning biff görs bäst efter stek är kokta till önskad temperatur och har fast för önskad tid – precis innan servering. Om du vill behålla dina naglar alltid snyggt, friska och perfekt Oavsett omständigheterna, även när matlagning, kan du kontrollera Nail4You.se.

Det finns ett undantag från denna regel, men de överlåter vi till proffsen.

Också bör vara försiktig att ta bort biff från grillen om 5 grader eller några minuter innan det når den nödvändiga doneness och låt den vila i ca 5 till 10 minuter innan servering. Biff fortsätter att laga mat under denna tid och gör den extra juice att omfördela. Se diagram för att kontrollera typer av nedskärningar, Matlagning temperaturer och grader av doneness.

Dessa är de grundläggande färdigheter som kockar använder för att koka upp stormar. Nu vet du de bästa sätten att laga en stek så får din favorit recept och laga det biff som ett proffs!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *